e-copedia

e-copedia - din hjælp til e-conomic
ForsideIntroduktion Hvordan-søge-i-wiki

Hvordan søger du i e-copedia

Vi arbejder konstant på at forbedre og udvide e-copedia, så du altid er sikker på at få svar på dine spørgsmål om e-conomic – også uden for vores åbningstider på telefoner, chat og mail. I denne artikel vil du finde tips og tricks til, hvordan du nemmest kan finde svar på dine spørgsmål, eller hvordan du kan bruge e-copedia til at lære mere om funktionerne i e-conomic.


Relaterede emner
Hvad er e-copedia?

1. Lag på lag

Vores e-copedia er bygget op i lag. Det vil sige, at vi laver en hovedside for hvert tema, som linker videre til andre artikler om dette emne, som igen guider dig videre til det helt konkrete emne, du søger. Et tip vil derfor være at følge hovedsiderne videre, hvis du ikke kan finde det, du leder efter, når du bruger søgefunktionen.

2. Oversigtsmenuen

Oversigtsmenuen til venstre indeholder links til overordnede temaer i e-copedia. Hvis du fx sidder med et spørgsmål vedrørende tillægsmoduler, kan du klikke på hovedsiden for tillægsmoduler og herefter vælge det specifikke modul, du vil vide mere om. Her vil du så blive ledt til hovedsiden for tillægsmodulet og finde de artikler, som vedrører samme modul.

3. Søgefeltet

I søgefeltet kan du søge efter artikler og videoer. Du kan godt være specifik i søgefeltet, men jo mere generel du er, jo større chance er der for at finde den rigtige artikel. Hvis du fx gerne vil vide noget mere om momsopgørelse, kan det være en fordel kun at skrive ”moms” og gå direkte til hovedsiden om dette emne, hvor de relaterede artikler om emnet er listet op.

4. Relaterede emner

I bunden af alle vores artikler finder du en boks med relaterede emner. Dvs. emner, som har en form for relation til det emne, du læser om. Ved at benytte linkene i disse bokse vil du kunne finde flere artikler som vedrører dit ønskede emne.

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du læse mere om emnet?
Til top
Læs mere om Kom godt i gang, videoserien
Læs mere om Rapporter
Læs mere om Indstillinger

Yderligere hjælp?

Vi oplever nogle gange, at I kender til detaljer i programmet, som vi ikke selv gør.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

introduktion/hvordan-søge-i-wiki · Sidst ændret: 2017/05/09 10:58 (ekstern redigering)
Visma e-conomic A/S