ForsideGenerelt Online-praesentation-hjaelp

Start dit online kursus

Du har tilmeldt dig et af vores mange online kurser. Du har valgt hvilket emne, du interesserer dig for og et tidsrum, der passer dig. Omkring 15 minutter før kurset starter, modtager du en mail fra os med et link, du skal trykke på for at komme i gang.

Sådan starter du dit online kursus

Se her, hvordan du starter et online kursus. (Klik på Youtube ikonet i videoen, for at få åbnet videoen i Youtube).

Online kursus på mobilen
Gotowebinar som er det vi holder vores online kurser igennem, har lavet en app. Det betyder, at du kan være med på vores kurser fra både din mobil og din tablet. Du skal bare hente app'en "Gotowebinar" i enten Apple App Store eller Google Play.

 • Når du modtager mailen er der som sagt et link til det sted hvor kurset bliver afholdt som du skal klikke på
 • Du bliver nu præsenteret for en side hvor du skal indtaste dit navn og din mailadresse.
 • Hvis det er dit første online kursus skal du først installere programmet (Citrix) på din computer. Der kommer automatisk et pop-op vindue frem på din skærm, hvor du klikker på ”Gem fil”.
 • Klik på filhentningen.
  Alt efter hvilken browser du sidder i, finder du filhentningen forskellige steder. I firefox er den placeret øverst til højre i forlængelse af adresselinjen. I Chrome kommer den frem nederst i vinduet, til venstre.
 • Når den er færdig med at installere programmet, åbner det automatisk.
 • Til højre på skærmen har du en lille bjælke med 4 ikoner, det øverste ikon (en pil) klikker du på og en menu åbnes hvor du under ”Questions” har mulighed for at stille spørgsmål.
 • Når kurset er overstået, og du lukker vinduet ned, vil der blive åbnet et vindue i din browser, hvor du bliver bedt om at give en karakter og en kommentar. Vi sætter meget pris på din feedback, der er med til at forme fremtidige kurser.

Problemer med lyd

Vi oplever, at vores kunder til tider har problemer med lyden, så vi har prøvet at samle de hyppigste årsager til lydproblemer.

 1. Husk at tænde dine højttalere og skrue op.
 2. Evt. prøv at afspille noget lyd fra et andet sted og hør om det går klart igennem.
 3. Sidder du med headset kan du prøve at hive stikket ud og sætte det i igen, så vil du få en pop-op frem med, om du vil benytte nyt hardware.
Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Læs mere om Generel information/Tip og trick
Læs mere om Sådan foregår et online kursus
Læs mere om Sådan booker du et online kursus

Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

http://wiki2.e-conomic.dk/generelt/online-praesentation-hjaelp

generelt/online-praesentation-hjaelp · Sidst ændret: 2017/05/09 10:58 (ekstern redigering)