ForsideGenerelt Antal-viste-poster

Antal viste poster

Hvis du ikke kan finde noget på listen, er det måske på næste side!

Definér, hvor mange poster du vil se ad gangen over/under listeområdet til højre:

Bemærk, at jo færre rækker der er, jo hurtigere er e-conomic.

Her kan du se en video om, hvordan du får vist forskellige antal af linjer/posteringer rundt omkring i e-conomic. Ved at klikke på Youtube ikonet i videoen, kommer du ind på vores YouTube kanal, hvor der ligger en masse andre videoer.

Vis alle poster eller vis 10/s eller 20/s

For at sikre at vinduer med fx kundelister altid vises hurtigst muligt, har vi en funktion, som hjælper med det.

Yderst til højre, i den grå ramme, er der en mindre boks, hvor du kan vælge, hvor mange „poster“, der skal vises af gangen ("10", "2"0 eller "Alle" poster).

Efterhånden som du får oprettet måske adskillige tusinde kunder, og har valgt visning af „alle“, beder du e-conomic vise den samlede liste hver eneste gang du skal lave et opslag. Det vil tage tid.
Vores råd er, at eftersom skærmen alligevel ikke kan indeholde alle kunder (og søgefunktionerne virker selvfølgelig på alle kunder og ikke bare på de viste) er det sjældent nødvendigt at hente alle kundedata.

Oplever du derfor at lange lister vises langsomt i e-conomic - kig lige ud til højre, fravælg „alle“ - og se om ikke det straks hjælper.

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om e-conomic og hastighed


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér ;-).

generelt/antal-viste-poster · Sidst ændret: 2017/05/09 10:58 (ekstern redigering)