ForsideDit-e-conomic Ubetalte-fakturaer

Ubetalte fakturaer fra e-conomic

Når du logger dig ind i din aftale kan du se din betalingsstatus under fanen"Hjem". Denne fane vises automatisk, så snart du logger på. Betalingsstatus viser dig om du har fået betalt fakturaer modtaget fra e-conomic.

Sådan ser du dine ubetalte fakturaer fra e-conomic

Her kan du se en video, der viser, hvor du finder fakturaer fra e-conomic, i din aftale. Ved at klikke på ikonet "YouTube" kommer du ind på vores YouTube kanal.

Der findes 3 forskellige statusmeddelelser:

Alt OK
Alle fakturaer fra e-conomic er betalt, du skylder ikke noget og alt er okay.
Ikke forfalden saldo
Du har modtaget en faktura fra e-conomic, men fakturaen er IKKE forfalden til betaling endnu. Med andre ord, kan du statig nå at betale.
Forfalden saldo
Du har modtaget en faktura fra e-conomic, der er over forfald og ikke er betaklt. Du bør betale den forfaldne faktura for at undgå rykkergebyr og, i værste fald, spærring af din adgang til e-conomic.

Hvis du har en ubetalt faktura (dette gælder for både forfalden og ikke forfalden faktura), kan du klikke på linket, "Vis Ubetalte fakturaer".

Når du klikker på linket kan du se følgende pop op vindue. Her vises din saldo og du kan klikke på ikonet "Vis faktura" for at se din faktura og evt. efterfølgende udskrive den.


Fig. 2.0 Se og udskriv din faktura


Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

dit-e-conomic/ubetalte-fakturaer · Sidst ændret: 2018/06/08 09:36 af Andreas Rostved