ForsideDit-e-conomic Opgrader-demo

Opgradér din demo

Har du prøvet vores 14 dages gratis demo-aftale
- og har du lyst til at tegne et abonnement hos os?

Først og fremmest - Vi er simpelthen så glade for at du har valgt os! Vi lover at gøre vores allerbedste, for at din oplevelse med e-conomic bliver helt fantastisk.

Hvis du har lavet noget arbejde i din demo-aftale, du gerne vil bevare, når du vælger et abonnement hos e-conomic, kan du simpelthen bare opdgradere din demo til en abonnements-aftale.

Forudsætninger for at opgradere din demo:

  • Skal være en "Demo uden data" fordi vi bevarer den data der findes i demoen, når du opgraderer, hvilket vil resultere i at al den fiktive data der fines i din demo medtages.
  • Der må ikke være foretaget test-bogføringer/fiktive bogføringer, for de kan ikke slettes - og vil derfor blive medtaget i dit reelle regnskab.

Sådan opgraderer du en demo (uden data) til et abonnement

Her kan du se en video om, hvordan du opgradérer din demo til en abonnements-aftale. (Klik på Youtube ikonet i videoen, for at få åbnet videoen i Youtube)

Under "Hjem" vil du se et link i øverste, højre, hjørne "Opgradér nu", som du blot klikker på, for at opgradere din demo.

Du skal nu vælge, hvilket abonnement du vil opgradere din demo til, ved at klikke på knappen "Vælg" ud for det abonnement du ønsker.

Du skal nu opgradere dit abonnement ved at klikke på knappen "Opgradér", eller klikke på knappen "Annullér" for at komme tilbage og evt. vælge om.

Når du har klikke på "Opgradér" vil du få en besked om, at dit abonnement nu er opgraderet.

Du får også en bekræftelse på e-mail, så der ikke skal være tvivl om at din demo er konverteret til et abonnement, så vi kan byde dig ordentligt velkommen til e-conomic.

Forresten, selv hvis du allerede er kunde, kan du fortsat tage en gratis demo – hvis noget lige skal prøves af. Du kan faktisk tage lige så mange demoer, du har lyst til, det er du altid velkommen til.

Jeg vil hellere lave en ny aftale, fremfor at opgradere min demo

Du kan også vælge at købe en helt frisk aftale, så du kan starte fra bunden og bygge dit regnskab op.

Vær opmærksom på at denne løsning ikke bør benyttes til test, fordi det er umuligt at slette bogførte poster, dermed også test-posteringer.

Det er ikke multigt at give adgang til en bogholder eller revisor i en demo-aftale. Ligeledes, kan du ikke benytte dig af vores API-funktioner.

Relaterede artikler
Har du behov for at op- eller nedgradere dit abonnement?


Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Dit e-conomic


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

dit-e-conomic/opgrader-demo · Sidst ændret: 2017/05/09 10:58 (ekstern redigering)