ForsideDit-e-conomic Aftale-spaerret

Ingen adgang til e-conomic/aftalen er spærret

Er din virksomheds konto blevet spærret, fordi vi ikke har modtaget din betaling for en faktura, kan det skyldes, at vi hos e-conomic ikke har din korrekte mailadresse.

Hos e-conomic sender vi elektronisk faktura til den e-mail adresse, vores kunder selv vedligeholder under Stamoplysninger.

Ved manglende betaling bliver aftalen spærret efter 3 rykkere. Desværre sker det, at du har ændret din mailadresse uden at opdatere dette i e-conomic.


Fig. 1.0 Husk at vedligeholde din mailadresse

Det betyder, at du hverken modtager den elektroniske faktura eller de efterfølgende rykkere. Konsekvensen er den uheldige, at du oplever, ikke længere at have adgang til e-conomic. Ærgeligt for os og ærgeligt for dig.

Sørg derfor altid for at vedligeholde din mailadresse.

Sådan sørger du for at aftalen ikke bliver spærret

Den bedste måde at undgå spærring på, er selvfølgelig altid at betale til tiden.

Dette gøres nemmest ved at tilmelde e-conomic til LeverandørService. Når du tilmelder din aftale til Leverandørservice, trækker e-conomic automatisk fakturabeløbet, uanset om din e-mail adresse er opdateret eller ej.

Se evt. abonnementsvilkår for yderligere info.

Sådan får du igen, hurtigt, adgang til din aftale

Du kan også få adgang til den spærrede aftale med det samme, hvis du betaler med kreditkort. Når betalingen er gennemført vil aftalen straks være åben.

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Dit e-conomic


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

dit-e-conomic/aftale-spaerret · Sidst ændret: 2017/05/09 10:57 (ekstern redigering)