ForsideC5 2014

C5 version 2014 konvertering

Hvis du ønsker selv at flytte data fra C5 version 2014 til en e-conomic aftale, kan du følge denne vejledning. Vi har nogle excel genier der har lavet dette lækre værktøj, så du nemt kan få konverteret dine data, så de er til at indlæse i e-conomic.

Bemærk venligst at, Denne vejledning er udelukkende til brug med C5 version 2014. Hvis du benytter en anden udgave, kan du finde hjælp til flytning i vores artikler om "Eksport af data fra C5".

Sådan konvertere du din C5 data

Som det første skal du starte med at, udlæse dine data fra C5 (hvis du er i tvivl om hvordan, så kan de hjælpe dig).

  • Når du har fået hentet dine data, skal du lave en mappe på dit skrivebord og gemme dine C5 data i den, så det er nemt at finde igen.
  • Hent så excel konverteringsfilen (kan hentes nederst på denne side).

Nu er du klar til at påbegynde konverteringen af dine regnskabsdata.

  • Åben konverteringsfilen, klik derefter på "Filer" øverst til venstre og klik så klik videre på "Åben" og vælg så din datafil fra C5 og åben den.
  • Når du gør dette, vil makroerne i konverteringsfilen, blive aktiveret og derved er det muligt at trykke på knappen "Vis" øverst til højre, i excel.
  • Så skal du klikke på det ikon der hedder "Makroer", videre på "Vis Makroer" og vælg så "Afspil makroer".

Nu er du færdig med konverteringen og næsten klar til at indlæse det hele i e-conomic. Det du mangler nu, er at at gemme dataen fra de enkelte faner, som du kan se i bunden af din fil, individuelt som CSV-filer, så de kan bliver importeret i e-conomic. Hvis de ikke bliver gemt individuelt, kan de ikke gemmes som CSV-filer og derfor ikke indlæses i e-conomic.

De ting du kan importere i e-conomic er:

Oversigt over hvad der kan importeres
GLAccountKontoplan
CustomerKunder
VendorLeverandør
ItemVare

C5 2014 konverterings fil

c5/2014 · Sidst ændret: 2018/07/06 09:15 af Andreas Rostved