Forside Apps

Apps til din mobiltelefon

En app på din telefon, der er lynhurtig at bruge og giver dig overblik - selv når du ikke sidder foran din computer, kan være meget værd i en travl hverdag.


Vi tror på at e-conomic tjener dig bedst, hvis du kan tage dit regnskabsprogram med dig, når du er væk fra kontoret. Derfor har vi lavet en række apps, til din mobiltelefon, så du kan bruge e-conomic, når du er på farten.


Send faktura, tilbud og ordrer, med "Salg"
Lær mere om app'en "Salg", ved at klikke her.
Nem tidsregistrering, med "Tid"
Lær mere om app'en "Tid", ved at klikke her.
Indscanning på farten, med "Udgifter"
Lær mere om app'en "Udgifter", ved at klikke her.

Apps til din e-conomic aftale

Vi tror på, at e-conomic er det bedste regnskabsprogram du kan få - og vi håber, du oplever, at e-conomic er en kæmpe hjælp i din hverdag!

Men, e-conomic kan ikke alt. Hvad med dine køresedler, dit kasseapparat eller dine betalings-terminaler? Hvad gør du med indberetning til Intrastat, overførsel af løn eller administration af tidsforbrug på projekter?

Heldigvis findes der andre systemer, der kan hjælpe dig med disse udfordringer i virksomheden. For at give dig det fulde overblik, og sikre at alle apps kan kommunikere direkte, med dit regnskab, har vi lavet et software-supermarked, direkte i din e-conomic aftale. Vi kalder løsningen e-conomic Market.

Med e-conomic Market, kan du tilføje og fjerne apps på din aftale, med bare ét klik.
- Præcist, som på din mobiltelefon.


Lær mere om e-conomic Market, ved at klikke her.
Læs mere om e-conomic Market.

Apps/Integrationer på e-conomic.dk

Ligesom de apps, du finder på e-conomic Market, kan integrationer til din aftale, hjælpe med at automatisere din hverdag.

På e-conomic.dk, kan du læse meget mere om alle de integrationer, du kan tilføje. Her findes også information om, hvad du skal gøre, for at få en integration.

Lær mere om apps/integrationer på e-conomic.dk, ved at klikke her.

Læs om alle apps/integrationer på e-conomic.dk.

Nogle apps/integrationer på e-conomic.dk virker anderledes, end dem du finder på e-conomic Market. Apps/integrationer uden banneret "Market", kan ikke automatisk integreres med e-conomic. Hvis du ønsker at tilkoble en app, der ikke har dette banner er det nødvendigt at kontakte udvikleren af app'en/integrationen, for at opsætte en forbindelse til e-conomic. Udvikleren af app'en hjælper dig herefter, med det videre forløb.

apps/forside · Sidst ændret: 2018/09/10 12:55 af Andreas Rostved