Forside Apps

Apps til din mobiltelefon

En app på din telefon, der er lynhurtig at bruge og giver dig overblik - selv når du ikke sidder foran din computer, kan være meget værd i en travl hverdag.

Vi tror på at e-conomic tjener dig bedst, hvis du kan tage dit regnskabsprogram med dig, når du er væk fra kontoret. Derfor har vi lavet en række apps, til din mobiltelefon, så du kan bruge e-conomic, når du er på farten.

e-conomic

Med vores iOS-app har du e-conomic ved hånden, når du er på farten. Hold styr på dine kunder og varer direkte i vores app eller send tilbud, ordrer og fakturaer. Hvis du har Indscanning i din aftale, kan du også scanne dine kvitteringer med vores app. Har du Smart Inbox aflæser vi automatisk dine kvitteringer og giver dig forslag til bogføringen - direkte i appen.

Hent app til iPhone eller iPad
Hent "e-conomic" i App Store

Denne app tilbydes desværre ikke til Android for nuværende. Benyt i stedet appen "Salg".

Salg

Tag din tablet eller din telefon med dig på farten, så kan du holde styr på dine kunder og varer direkte i vores app eller send tilbud, ordrer og fakturaer.

Hent app til Android telefon eller -tablet
Hent "Salg" på Google Play

Udgifter

Gør det nemt at håndtere dine kvitteringer på farten. Med "Salg" tager du blot et hurtigt billede med din telefon og så overføres din kvittering til e-conomic med det samme - nemt og bekvemt.

Hent app til Android telefon eller -tablet
Hent "Udgifter" på Google Play

Brug af denne app forudsætter at du har tillægsmodulet Indscanning i din aftale. Hvis du benytter iOS (iPhone/iPad) kan du anvende appen "e-conomic" til at scanne dine kvitteringer.

Tid

I vores app "Tid" kan dine medarbejdere nemt og hurtigt registrere arbejdstid på projekterne du har oprettet i e-conomic. I appen kan medarbejderen desuden holde styr på gennemse sine timer, projekter og aktiviteter dag for dag.

Hent app til iPhone eller iPad
Hent "Tid" i App Store

Brug af denne app forudsætter at du har tillægsmodulet Projektstyring i din aftale. Denne app tilbydes desværre ikke til Android for nuværende.

Apps til din e-conomic aftale

Vi tror på, at e-conomic er det bedste regnskabsprogram du kan få - og vi håber, du oplever, at e-conomic er en kæmpe hjælp i din hverdag!

Men, e-conomic kan ikke alt. Hvad med dine køresedler, dit kasseapparat eller dine betalings-terminaler? Hvad gør du med indberetning til Intrastat, overførsel af løn eller administration af tidsforbrug på projekter?

Heldigvis findes der andre systemer, der kan hjælpe dig med disse udfordringer i virksomheden. For at give dig det fulde overblik, og sikre at alle apps kan kommunikere direkte, med dit regnskab, har vi lavet et software-supermarked, direkte i din e-conomic aftale. Vi kalder løsningen e-conomic Market.

Med e-conomic Market, kan du tilføje og fjerne apps på din aftale, med bare ét klik.
- Præcist, som på din mobiltelefon.


Lær mere om e-conomic Market, ved at klikke her.
Læs mere om e-conomic Market.

Apps/Integrationer på e-conomic.dk

Ligesom de apps, du finder på e-conomic Market, kan integrationer til din aftale, hjælpe med at automatisere din hverdag.

På e-conomic.dk, kan du læse meget mere om alle de integrationer, du kan tilføje. Her findes også information om, hvad du skal gøre, for at få en integration.

Lær mere om apps/integrationer på e-conomic.dk, ved at klikke her.

Læs om alle apps/integrationer på e-conomic.dk.

Nogle apps/integrationer på e-conomic.dk virker anderledes, end dem du finder på e-conomic Market. Apps/integrationer uden banneret "Market", kan ikke automatisk integreres med e-conomic. Hvis du ønsker at tilkoble en app, der ikke har dette banner er det nødvendigt at kontakte udvikleren af app'en/integrationen, for at opsætte en forbindelse til e-conomic. Udvikleren af app'en hjælper dig herefter, med det videre forløb.

apps/forside · Sidst ændret: 2020/01/02 14:51 af Andreas Rostved