ForsideAdministratorer Vismaadvisor

Visma Advisor

Som bogholder eller revisor er der meget at holde styr på.

- Hvor meget tid bruger du, på dine arbejdsopgaver?
- Hvad gør du med udlæg, i forbindelse med arbejde for dine kunder?
- Hvordan opkræver du dine kunder, for udført arbejde?

Visma Advisor er et værktøj til at registrere den tid, de penge og alle de mange arbejdsopgaver du har, som revisor eller bogholder. På den måde kan du skabe overblik i din virksomhed og bruge tiden på dét, der skaber værdi for dig.

Integration med e-conomic

For at Visma Advisor og e-conomic kan udveksle data, er det vigtigt at tillade adgang til din e-conomic aftale igennem Visma Advisor systemet. Tilladelsen gives første gang du laver et fakturagrundlag, som beskrives længere nede i vejledningen. Når du har tilladt adgang, kan du overføre fakturagrundlag fra Visma Advisor, til din e-conomic aftale, så du let kan afregne med dine kunder.

Før du går igang, er det vigtigt du er logget ud af e-conomic. Du skal også være opmærksom på om du har indstillet priser på dine ydelser i Visma Advisor og om du har indtastet al nødvendig information på dine kunder. Herefter skal du, først og fremmest, logge ind på din konto i Visma advisor.

Indstil Visma Advisor til at benytte e-conomic som regnskabssystem.
Når du er logget ind i Visma Advisor, skal du trykke på "Indstillinger" og dernæst "Firmaindstillinger". Under punktet 'Visma økonomisystem til fakturering' skal du vælge punktet "e-conomic". Klik "Gem" i nederste venstre hjørne.

Opret fakturagrundlag
Nu skal du oprette fakturagrundlag for tidligere udført og registreret arbejde. Gå til "Fakturering" og hold musen over den registrering, du vil danne fakturagrundlag ud fra. Tryk på knappen "Handlinger" og vælg "Opret fakturagrundlag".

Godkend og overfør fakturagrundlag
Før Advisor og e-conomic er forbundet korrekt, skal dit fakturagrundlag godkendes første gang. Tryk på menuen "Fakturagrundlag" og hold musen over det fakturagrundlag, du vil godkende. Tryk på knappen "Handlinger" og vælg "Godkend". Første gang du gør dette, vil fakturagrundlaget blive liggende i fanen "Fakturagrundlag" og du skal altså godkende det én gang til, for at det bliver overført til e-conomic. Klik på knappen "Handlinger" igen og vælg "Godkend".

Send fakturagrundlag til e-conomic
Når du forsøger at sende dit fakturagrundlag til e-conomic, vil du blive bedt om at logge ind.

Tryk på "OK" for at logge ind

Det er meget vigtigt at du er logget ind i din egen e-conomic aftale. Det betyder, du skal logge ind med det Aftalenummer, Bruger-ID og adgangskode, der hører til dit eget regnskab i e-conomic og ikke de oplysninger der hører til dit administratormodul, hvor du kan tilgå flere regnskaber

Tillad adgang til din e-conomic aftale
Nu mangler du blot at tillade adgang til din aftale.

Tryk "ADD APP" for at tillade adgang.

Nu kan du overføre fakturagrundlag til e-conomic
Dette skal kun udføres, første gang du vil overføre data fra Visma Advisor til e-conomic. Fremover overføres data, når du beder om det i Visma Advisor.

Første gang du forsøger at overføre data, etableres forbindelsen til e-conomic, men der overføres ingen data. Det vil sige, du skal overføre fakturagrundlag fra Visma Advisor igen, hvis du ønsker at overføre fakturagrundlag til e-conomic. Dette gælder kun første gang du vil overføre.

Send fakturagrundlag til e-conomic
For at sende din faktura til e-conomic, skal du holde musen over det fakturagrundlag, du vil sende. Tryk på knappen "Handlinger" og vælg "Overfør fakturagrundlag".

Overførte fakturagrundlag findes i din e-conomic aftale under fanebladet salg "Salg" i "Igangværende fakturaer".

Kom godt i gang med VISMA Advisor

Vi har lavet en Kom godt i gang videoguide, til dig der er helt ny i VISMA Advisor, for at sørge for at du kommer godt igang med at bruge programmet.

Så, hvis du har brug for lidt starthjælp eller bare er list nysgerrig, kan vi kun anbefale du tager et kig på vores Kom godt i gang videoguide

Har du brug for hjælp?

Hvis du er i tvivl om hvordan du bruger Visma Advisor, kan du altid tage et kig i Online-hjælp til Visma Advisor.

Du kan også finde Online-hjælp inde i Visma Advisor, under det blå spørgsmålstegn i højre side af programmet.

Vil du vide mere om VISMA Advisor?

Vores A-team er specialister i at hjælpe og rådgive revisorer og bogholder. De kan fortælle mere om, hvordan du optimerer din forretning.

Kontakt A-teamet
Skriv på a-team@e-conomic.dk eller ring på 78 79 19 59
Du kan også finde mere information om Visma Advisor på e-conomic.dk


Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Læs mere om Kom godt i gang videoguide
Læs mere om Administratorer i e-conomic


administratorer/vismaadvisor · Sidst ændret: 2019/03/25 15:54 af Andreas Rostved