ForsideAdministratorer Koncernaftale-ny-bruger

Koncernaftale - opret en ny bruger

Som koncern (administrator) superbruger kan du oprette nye brugere og tildele eller ændre adgangskoder.

Her kan du se en video, der viser, hvordan du opretter en ny bruger i dit koncernmodul. Ved at klikke på ikonet "YouTube" kommer du ind på vores YouTube kanal.

Sådan opretter du en ny bruger i koncernaftalen

  1. Klik på "Administrator" > "Brugere"
  2. Klik på "Opret bruger"
  3. Udfyld felterne - se evt. "Oplysninger om felterne" nedenfor
  4. Klik på "Gem"
  5. Der bliver automatisk sendt en mail til den pågældende brugers e-mail adresse med bl.a aftalenr, brugerid og adgangskode.
Felt Beskrivelse
Bruger-ID Den ønskede brugeridentifikation. Maksimum seks alfanumeriske tegn, f.eks. brugerens initialer
Navn Brugerens navn
SprogBrugerfladesproget for denne bruger. Bemærk, at brugerfladesproget er uafhængigt af programopsætningen. Hvis din udgave af e-conomic f.eks. er sat op til svensk rapportering og svenske skatter, ændres denne funktionalitet ikke ved, at brugergrænsefladens sprog ændres til engelsk
E-mail Brugerens e-mail-adresse
Adgangskode/Adgangskode (gentag) Indtast brugerens adgangskode to gange. Den skal indeholde mindst otte tegn, inklusive mindst ét tal og ét bogstav.
Afmeld datoHvis du skal afmelde brugeren skal du skrive en dato her.
Adgang til nye virksomhederSæt flueben her, hvis din bruger skal have adgang til de fremtidige nytilmeldte virksomheder.
Adgang til regnskabsopstillingDer skal være flueben her, hvis brugeren skal have adgang til skabelonerne i rapportdesigner - MODULET ER UDGÅET
Tillad godkendelse af posteringerVed at sætte fluenben her, kan din koncernaftale-bruger godkende posteringer i diverse aftaler, hvor "godkendelse inden bogføring" er aktiveret i kassekladderne


  • Nye brugere har ikke automatisk adgang, til de allerede tilmeldte virksomheder, i virksomheds-registeret. Superbrugeren skal angive, hvilke virksomheder den nye bruger skal have adgang til.

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Koncernadgang via administratormodulet


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér ;-).

administratorer/koncernaftale-ny-bruger · Sidst ændret: 2017/05/09 10:57 (ekstern redigering)