Forsideårsafslutning Bogføring

Færdiggør bogføring

Før du udfører en årsafslutning i e-conomic, er det essentielt at du har færdiggjort din bogføring, i året du vil afslutte. Hvis du har kladdeposter i dit regnskab, du endnu ikke er bogført eller du mangler at bogføre udgifter/indtægter, skal du få dette gjort, før du afslutter.

I dette afsnit, har vi samlet en række forskellige artikler om almen bogføring i e-conomic, så du kan færdiggøre din bogføring let og hurtigt.

Fakturaer og indbetalinger

Når du sælger varer eller ydelser til en kunde, skal du oprette en faktura, i e-conomic. Ligeledes skal du oprette leverandørfaktura, hvis du køber varer eller ydelser, fra en leverandør.

Hvis du har lavet en faktura på anden vis (dags dato blanketter, kasseapparater eller lavet i andet program) skal disse salg ligeledes indtastes som fakturaer i e-conomic. Her kan du benytte posterings-typen "Manuel kundefaktura" i din bogføring.

Når du modtager betaling fra en kunde, skal du oprette og bogføre en kundeindbetaling i e-conomic. Når du betaler en leverandør for ydelser eller varer, du har købt, skal du oprette en leverandørbetaling.

Udgifter og øvrige bevægelser i dit regnskab

For at drive din virksomhed, har du brug for nogle ting. Det kunne være forsikringer, lønninger, leje af lokaler, osv. Alle dine udgifter, skal bogføres i e-conomic.

Hvis ikke leverandøren, du køber en ydelse af, er oprettet som leverandør i e-conomic, kan du bogføre din udgift som et finansbilag.

Artikler om dette emne


årsafslutning/bogføring/forside · Sidst ændret: 2018/01/05 16:36 af Andreas Rostved
Nye ændringer | Ældre udgaver | E-mail dette | | Oversigt