Forsideårsafslutning Afslutning

Afslut regnskabsår

Når du har bogført og afstemt dit regnskab, så du kan sikre at regnskabet er udført korrekt, er du klar til at afslutte regnskabsåret i e-conomic.

Dette afsnit guider dig igennem, hvad du skal gøre, når du afslutter og hvad e-conomic gør i dit regnskab.

Før afslutning..

Nu, da dit regnskabsår er slut, er det tid til at gøre status. Hvad har dit firma tjent? Hvor meget har det kostet dig at drive firmaet? Når du afslutter dit regnskabsår i e-conomic, gør vi dine tal op - og flytter dem til det næste regnskabsår i systemet.

For at e-conomic kan gøre dette rigtigt, er det altafgørende at du har færdiggjort din bogføring og afstemt dit regnskab, før du afslutter regnskabsåret.

Afslutning

For at bevare overblikket i din årsafslutning anbefaler vi, du starter med at trække en saldobalance i e-conomic. Ligeledes anbefaler vi, du trækker en saldobalance, når du har afsluttet dit regnskabsår. På den måde kan du se, helt præcist, hvordan regnskabet er blevet påvirket af afslutningen.

Herefter kan du afslutte dit regnskabsår.
Glemte du noget, før du afsluttede? - Så skal du huske, du altid kan fortryde afslutningen igen.

..Efter afslutning

Når du har afsluttet dit regnskabsår og kontrolleret at din saldobalance stemmer, skal du huske at udarbejde og indsende en selvangivelse. Hvis du driver en større virksomhed, eller en forening, skal du måske også indlevere et årsregnskab til SKAT.

Du kan udfylde selvangivelse i SKAT TastSelv.

Få professionel vejledning
Hvad du skal gøre, afhænger af, hvilken type virksomhed du driver og hvor meget du omsætter for. Derfor anbefaler vi altid, du tager kontakt til en godkendt revisor, for at søge vejledning til din indberetning. Hvis du savner en dygtig revisor eller bogholder, kan du altid kigge i vores revisorliste Husk at du er velkommen til at oprette et indlæg på vores forum, hvor flere revisorer tilbyder god og gratis rådgivning.

For revisorer og bogholdere
e-conomic kan forbindes til en række forskellige værktøjer, der kan lette dit arbejde, når det kommer til årsafslutning.

Artikler om dette emne

Lav en Saldobalance
Afslut et regnskabsår
Fortryd afslutning af et regnskabsår
årsafslutning/afslutning/forside · Sidst ændret: 2018/02/20 15:43 af Andreas Rostved
Nye ændringer | Ældre udgaver | E-mail dette | | Oversigt